Назад к дереву раздела

4.3. Лабораторія екологічної безпеки земель та якості продукції.

1. Проводить:
- визначення якості сільськогосподарської продукції, в тому числі зернових, на вміст нітратів, солей важких металів, залишкових кількостей пестицидів, мікотоксинів, радіонуклідів;
- моніторинг ґрунту, води за вмістом залишкових кількостей пестицидів, нітратів, солей важких металів, радіонуклідів;
- дослідження показників якості зерна (волога, якість і кількість клейковини, вміст білка);
- аналіз олійних культур на вміст ерукової кислоти, глюкозинолатів, кислотного і йодного числа, олійності;
- повний зоотехнічний аналіз грубих кормів та кормів тваринного походження (рибне, м'ясокісткове та кісткове борошно).